16 nov 2004, 10:02

Обречени 

  Poesía
1012 0 1

Обречени

 

Гледаш ме в очите и ме лъжеш.

Знам го, знам го от преди.

Как ли да искам да се върнеш?

Като не знаеш, как ме боли.

 

Моля те, не искам да те слушам.

Сякаш непознат за мен си ти.

Защо да искам да те имам?

Като ме обричаш на сълзи.

 

Късно е. Светът ми разруши.

Доведе ада и най-подлите злини.

Защо повярвах аз на твоите лъжи?

Моля те, върви си, върви...

Не искам да мe лъжеш, знай, не искам.

Стой далеч от мене ти.

Повече не искам да те виждам.

Разби ми всичките мечти.

© Марина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Може да ти е разбил мечтите, но дано срещнеш (или вече си го срещнала) човека, който ще възроди отново старите мечти-още по-красиви
Propuestas
: ??:??