1 ene 2014, 21:15  

Обсебен 

  Poesía » Erótica
1509 2 1

Докато се движиш

бавно, плавно по мен,

вземаш... вземаш всичко от мен.

Докато се движиш

и дишаш в ритъм със мен,

заробваш душата ми  в своето тяло

и я държиш далече от мен.

Докато се движиш,

аз плащам цената на всичко това,

да бъда със тебе... за миг или два,

на измамното щастие 

да бъда във теб...

Докато се движиш.

© Златко Безов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??