Jan 1, 2014, 9:15 PM  

Обсебен 

  Poetry » Erotic
1508 2 1

Докато се движиш

бавно, плавно по мен,

вземаш... вземаш всичко от мен.

Докато се движиш

и дишаш в ритъм със мен,

заробваш душата ми  в своето тяло

и я държиш далече от мен.

Докато се движиш,

аз плащам цената на всичко това,

да бъда със тебе... за миг или два,

на измамното щастие 

да бъда във теб...

Докато се движиш.

© Златко Безов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??