1.01.2014 г., 21:15 ч.  

Обсебен 

  Поезия » Еротична
1485 2 1

Докато се движиш

бавно, плавно по мен,

вземаш... вземаш всичко от мен.

Докато се движиш

и дишаш в ритъм със мен,

заробваш душата ми  в своето тяло

и я държиш далече от мен.

Докато се движиш,

аз плащам цената на всичко това,

да бъда със тебе... за миг или два,

на измамното щастие 

да бъда във теб...

Докато се движиш.

© Златко Безов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??