Обсебваща
На раздяла, да ти кажа само:
Не успя да оцениш
тялото, което цяло
любовта ти подари!
Не успя да вникнеш вътре,
в моята душа…
Колко нови чувства
можех аз да ти даря…
С моята любов обсебваща
покосих те като с меч!
Чувствата избухнали
изгониха те надалеч!
Можех, но не позволих,
да кълцаш моето сърце!
Болката за мен усамотих,
сега съм цялата перце!
© Манипулирам Todos los derechos reservados