16 jun 2011, 20:27

Общо взето любов 

  Poesía » De amor
550 0 0

                          Мислех си, че ще бъде така завинаги,
                            но ето, че няма ги дните отминали.
                            Държах се с тебе нечовешки,
                            обвинявах те за своите грешки!

                             Ето че сега аз съжалявам,
                             а ти си мислиш, че с теб се подигравам...
                             Искам просто да ми простиш
                              и да спреш така да се държиш!

                            В онзи скапан ден аз изрекох лъжата,
                            но повярвай, от тогава ме боли душата.
                            С твоя леден поглед ме попиляваш,
                              на парченца ме разпиляваш…            
                       
                         

© Антоанета Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??