25 ago 2006, 10:26

Обяснение 

  Poesía
1748 0 9
ОБЯСНЕНИЕ В долината на шепотен зов, те приканих за две откровения, ти не беше за среща готов, а пък аз за фалшиви смирения. Тишината прозрачна е там, и разлятите багри в покоя, извисяват духа като в храм, и се раждат словата в базброя. Ще завържа особено две, в целофан от сълзливо трептение, и ще съм непорасло дете, подаряващо стрък обяснение.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??