25.08.2006 г., 10:26 ч.

Обяснение 

  Поезия
1765 0 9
ОБЯСНЕНИЕ В долината на шепотен зов, те приканих за две откровения, ти не беше за среща готов, а пък аз за фалшиви смирения. Тишината прозрачна е там, и разлятите багри в покоя, извисяват духа като в храм, и се раждат словата в базброя. Ще завържа особено две, в целофан от сълзливо трептение, и ще съм непорасло дете, подаряващо стрък обяснение.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??