3 dic 2008, 7:39

Обяснение... 

  Poesía
546 0 0

Свити в черупки сме...
Напукани от пресъхнали чувства.
Студени нощи броим...
Чакаме първомайските вопли...

 

Оголени от съмнения,
че някога било е друго...
Заспиваме трудно,
но лесно се будим!

 

Обезверени се лутаме...
В замяна на какво подава се ръка?!
Един живот ще стигне ли,

за да разбера?

 

Време на депресия...
личи и по мастилените редове.
Декември е!
Това обяснява ли всичко!?

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??