Светлината е тъмна, шумът е тих
Слънцето е мокро, водата изгасих
Върхът е долу, далечината тук
Облаците твърди, дъждът е сух
Птиците пълзят, влечугите летят
Цветята грозни, бурени цъфтят
Бавно бързам, вечността изтича
Студа ме топли, различното прилича
Объркано е всичко в моето съзнание
Караш ме да мълча на всеослушание
Тихичко крещя своето признание
Ти си обекта на моето желание
© ПрОРОК Todos los derechos reservados