29 mar 2009, 23:49

Очакване 

  Poesía
465 0 3

 

      ОЧАКВАНЕ

 

В порутената ми душа

се гонят закъснели мисли.

Съдбата от лъжите оглуша.

Да мразя и любя ме ориса.

 

Във мен бездомни ветрове -

лудеят с обич в сетивата.

Откривам нови богове,

греба със шепи светлината.

 

По пътища пилея си сърцето,

със обич и хора то е богато.

От злоба и завист то е решето.

 

... Но в чувствата си чака лято...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??