6 ene 2009, 23:56

Очакване 

  Poesía » De amor
915 0 4
 

Завързвам те в мислите си

и изпепеляваш душата ми.

Преглъщам тишината.                       

Сега се смея.

Ще отминеш.

Отказвам да извикам,

да се сърдя.

За кой ли път...

Ще скрия любовта си

във въздишки

на незапалена камина.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??