6 янв. 2009 г., 23:56

Очакване 

  Поэзия » Любовная
905 0 4
 

Завързвам те в мислите си

и изпепеляваш душата ми.

Преглъщам тишината.                       

Сега се смея.

Ще отминеш.

Отказвам да извикам,

да се сърдя.

За кой ли път...

Ще скрия любовта си

във въздишки

на незапалена камина.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??