Jan 6, 2009, 11:56 PM

Очакване 

  Poetry » Love
909 0 4
 

Завързвам те в мислите си

и изпепеляваш душата ми.

Преглъщам тишината.                       

Сега се смея.

Ще отминеш.

Отказвам да извикам,

да се сърдя.

За кой ли път...

Ще скрия любовта си

във въздишки

на незапалена камина.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??