3 dic 2010, 21:28

Очакване 

  Poesía » De amor
619 0 9

 

 

Очакване

И аз все чакам! Ето векове

изминаха - как гледам в тъмнините.

И все аз чакам! Ето ветрове

до кървав плач ме шибат по очите.

И все повтарям: може би…

Аз чакам слънцето и слънчев блясък,

с очи покрити веч от прах и пясък,

и сляп отдавна! — може би...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Кат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??