30 mar 2016, 19:27

Очакване 

  Poesía » De amor
502 1 8


Преди да те срещна аз те познавах,
преди да се влюбя, обичах те аз,
дори без да зная, но някак успявах,
за теб да живея, под твоята власт!

 

Съдбите ни бяха се срещали вече,
до болка познаваха всеки от нас,
дори да сме двамата толкоз далече,
душите се клеха в съдбовния час!

 

Мигът тъй очакван кога ще настъпи,
кога ще застанем един срещу друг,
очите щом срещнат се, как ще постъпим,
че дългото чакане свършва до тук?

 

Ръцете сами ще сплетат своите пръсти,
сърцата ще тръпнат в дивен екстаз,
на другия устните всеки ще търси,
усещане сладко ще бъде за нас!

 

Преди да те видя, познавах те вече,
преди да се влюбя, обичах те аз,
съдбите докоснали своята вечност,
подготвили бяха за срещата час!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??