12 mar 2014, 22:00

Очакване 

  Poesía » Otra
577 0 0

Очакване

 

Животът е безмерно кратък,

пълен с мъка и печал.

Оставя своя отпечатък

в славен и трагичен край.

 

Но вяра и надежда има,

всеки земен, буден ден

Сърце се моли и очаква

пак любов за теб и мен.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??