Очакване
Животът е безмерно кратък,
пълен с мъка и печал.
Оставя своя отпечатък
в славен и трагичен край.
Но вяра и надежда има,
всеки земен, буден ден
Сърце се моли и очаква
пак любов за теб и мен.
(стихосб. "Будна тишина")
© Y. Panda All rights reserved.