12.03.2014 г., 22:00 ч.

Очакване 

  Поезия » Друга
660 0 0

Очакване

 

Животът е безмерно кратък,

пълен с мъка и печал.

Оставя своя отпечатък

в славен и трагичен край.

 

Но вяра и надежда има,

всеки земен, буден ден

Сърце се моли и очаква

пак любов за теб и мен.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??