Тъй както цветето бленува светлина,
така очаквам те да дойдеш ти сега,
да видя пак твоите добри очи,
дали са ме жадували през тези дни.
И като влезеш, не казвай нищо ти,
ела до мен и тихо приседни,
ръката ми с нежност в твоята вземи,
и с обич пак към мене погледни.
© Сеси Todos los derechos reservados