1 abr 2017, 13:32

Очакване 

  Poesía » De amor
249 4 5


Упорито те чакам в нощта,

със раздраната риза от спомени,
във ръцете догаря свещта,
а сълзите мълчат неотронени.

Дишам с нервния такт на сърце,
отразявам любов в тишините ти,
чакам с топли очи на дете,
да положа глава на гърдите ти.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??