Скара, пушек, аромат...
някой шишове пече на скара пак?
Музика, купон и глъч...
Бира, вино, хапчета за цвят.
Купонът вече е в мъгла...
лъскат фалшиви знамена!
Все отбрани се гласят
за печелившите места.
Буре, пълно със барут...
чака своя си банкрут.
Джанката презря, но зная...
на ракия нея ще направя!
© Ангел Todos los derechos reservados
"Буре, пълно със барут...
чака своя си банкрут.
Джанката презря, но зная...
на ракия нея ще направя!"
Супер е!