4.09.2024 г., 21:09 ч.

Очакване 

  Поезия
111 2 1

Скара, пушек, аромат...

някой шишове пече на скара пак?

Музика, купон и глъч...

Бира, вино, хапчета за цвят.

 

Купонът вече е в мъгла...

лъскат фалшиви знамена!

Все отбрани се гласят

за печелившите места.

 

Буре, пълно със барут...

чака своя си банкрут.

Джанката презря, но зная...

на ракия нея ще направя!

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Впечатляващ финал, Ачо!:

    "Буре, пълно със барут...
    чака своя си банкрут.
    Джанката презря, но зная...
    на ракия нея ще направя!"

    Супер е!
Предложения
: ??:??