Очакване,
копнеж,
прелюдия!
Все вечните
копнежи на сърцето...!
Все вечното,
изпълнен със мираж!?
Умът дарява,
радост на сърцето.
Във пламъка на
нежен порив, във лоното
на пламенната страст.
Гърмят в небето
фойерверки цветни!!!
На тъй жадуваната
страст.
Тогава
иде ти да виеш,
да викаш с пълен глас.
След този миг,
така разтърсващ...
Идва миг на тишина.
Тогава нежно
ти се вслушваш,
в туптящото
до теб сърце...!
И пак очакване,
копнеж, прелюдия,
любов!
Земята се
върти, живее.
В страстта човешка
има грях...
Но в този грях
планетата живее!
И споделя времето,
със нас!!!
© Ангел Todos los derechos reservados