23 июл. 2014 г., 22:01

Очакване, копнеж, прелюдия 

  Поэзия
308 0 2

Очакване,

копнеж,

прелюдия!

Все вечните

копнежи на сърцето...!

Все вечното,

изпълнен със мираж!?

Умът дарява,

радост на сърцето.

Във пламъка на

нежен порив, във лоното

на пламенната страст.

Гърмят в небето

фойерверки цветни!!!

На тъй жадуваната

страст.

Тогава

иде ти да виеш,

да викаш с пълен глас.

След този миг,

така разтърсващ...

Идва миг на тишина.

Тогава нежно

ти се вслушваш,

в туптящото

до теб сърце...!

И пак очакване,

копнеж, прелюдия,

любов!

Земята се

върти, живее.

В страстта човешка

има грях...

Но в този грях

планетата живее!

И споделя времето,

със нас!!!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??