22 mar 2017, 19:33

Очернени 

  Poesía » Otra
666 1 2

Очернени лебеди

от саждите на лудостта,

заспиват в тъжни ноти,

без сълзи...

Нощта е дълга...

Музиката лекува,

раните, нанесени с замах...

Белотата е отвътре,

а отвън е маскарад.

Човешкото безумие,

заши крилете

за паважа.

Дъждът се появява

в полунощ,

за да им разкаже,

приказка за лека нощ...

 

автор: Моник Валерѝ
дата: 08.03.2017 г.

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??