17 dic 2007, 8:07

Очи... 

  Poesía » De amor
1259 1 19
            Очи...

Зелени очи...
тъжни и търсещи.
Зелени очи...
загубили пламък.
Тъжни зелени очи,
погледът им крещи...
След всяко лято,
есен идва...
След радост,
неизбежно е тъга...
След всяка обич,
идва самота...
И като дойде старостта,
след младостта...
Хладна самота ги гали...
Тъжни зелени очи,
самотни и търсещи...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??