24 sept 2007, 14:49

Очи 

  Poesía
485 0 1
Тъмни бездни гледам –
бездни със душа.
Синьото море аз гледам –
ще го пресуша.
Гледаш ме и ти,
ала не мисля,
че разбираш ти
колко ме замисляш...

© Сакс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??