24.09.2007 г., 14:49 ч.

Очи 

  Поезия
484 0 1
Тъмни бездни гледам –
бездни със душа.
Синьото море аз гледам –
ще го пресуша.
Гледаш ме и ти,
ала не мисля,
че разбираш ти
колко ме замисляш...

© Сакс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??