30 ago 2013, 23:30

Очи 

  Poesía » De amor
657 0 1

Какво е да обичаш със очи,

да крачи трепетът по сетивата,

когато феите играят на любов

в разголения свят на тишината.


Какво е да те галят две очи,

когато залезът притихнал гасне

във дъжд от падащи звезди

две устни в теб да се захласнат.


Когато вятърът смирено спи,

нощта разпъпва лунната градина,

когато приласкани Аз и Ти

небето във любов ще ни заклина.


Какво е да обичаш със очи

и всяка ласка жадно да отпиваш,

дъхът и омаен в секунда дори,

но знаеш за миг, че я имаш!

© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Заслужава си, дори за един кратък миг от живота!!!
    Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??