Aug 30, 2013, 11:30 PM

Очи 

  Poetry » Love
652 0 1

Какво е да обичаш със очи,

да крачи трепетът по сетивата,

когато феите играят на любов

в разголения свят на тишината.


Какво е да те галят две очи,

когато залезът притихнал гасне

във дъжд от падащи звезди

две устни в теб да се захласнат.


Когато вятърът смирено спи,

нощта разпъпва лунната градина,

когато приласкани Аз и Ти

небето във любов ще ни заклина.


Какво е да обичаш със очи

и всяка ласка жадно да отпиваш,

дъхът и омаен в секунда дори,

но знаеш за миг, че я имаш!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Заслужава си, дори за един кратък миг от живота!!!
    Поздрави!!!
Random works
: ??:??