16 nov 2008, 20:38

Очилата розови 

  Poesía » De amor
987 0 2

Лабиринт е винаги животът, луташ се

със цел, без цел, но изходът е винаги

възможен, очилата розови си взел.

Всеки има своя ангел, който пази го

от зло, зад теб стои един приятел,

в главата предатели по много.

Приказки, написани, красиви,

вярвайте винаги в тях.

Това, което дава сили,

разбира се, е само любовта.

Борба е всичко и то трудна...

Днес от тебе обичта далеч е,

утре може да се върне.

Надежда, голяма и дълбоко скрита,

винаги ще се таи, добра приятелка,

боли я, в сърцето там си я пази.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави за хубавия стих!
    " Това, което дава сили,
    разбира се, е само любовта."- тя е в основата на всичко...
  • Харесах! Поздрав!
Propuestas
: ??:??