30 oct 2008, 14:58

Очите на Шанън 

  Poesía » Formas orientales
1270 0 2

Очите й, от тебе укротени,
копнеж по залеза,
тъй истински, магични и зелени!
И с поглед, с който жадуват мечтите,
това се на Шанън очите!

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??