1 feb 2009, 11:18

очите са ми само за гледане 

  Poesía » De amor
886 0 10
очите са ми само за гледане

кожата само за драскане
думите само за пазене
картичките само за залепване
пръстите само за целуване
прозорците само за разтваряне

и онова там
сърце ли
каквото е
казват


за ампутиране

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??