Feb 1, 2009, 11:18 AM

очите са ми само за гледане 

  Poetry » Love
887 0 10
очите са ми само за гледане

кожата само за драскане
думите само за пазене
картичките само за залепване
пръстите само за целуване
прозорците само за разтваряне

и онова там
сърце ли
каквото е
казват


за ампутиране

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??