1.02.2009 г., 11:18 ч.

очите са ми само за гледане 

  Поезия » Любовна
876 0 10
очите са ми само за гледане

кожата само за драскане
думите само за пазене
картичките само за залепване
пръстите само за целуване
прозорците само за разтваряне

и онова там
сърце ли
каквото е
казват


за ампутиране

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??