4 dic 2018, 21:41

Очите скърбят 

  Poesía » Otra
363 0 0

Поглеждам в страни, странно!
Погледа е празен и пак ме боли!
Гледам в точка, без контури,
а очите играят без воля!

 

Събират моменти безбройни,
в който изграждат картини.
Плашещи, успояващи или не!
Мислите си играят с мен!

 

Сълзите потичат без воля, 
която да дава причина,
в която да има живот.
Горчат и не са сладки сега!

 

Избърсвам и пак се стичат,
необуздани са те сега,
време и място не стига, 
искам да пресъхнат на мига!

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??