Твоите мъжки очи ме изгарят,
чувствам се изгубена.
Ето пак съм на седемнадесет
и отново съм влюбена.
Невъзможна любов,
ти си като далечната Луна,
от всичко това се страхувам
за нищо нямам вина
Треперя,
а в сърцето ми замръзнало,
ледът се пропуква,
твоите очи изгарящи
карат ме отново да чувствам
любовта.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados