10 авг. 2023 г., 12:00

Очите ти 

  Поэзия » Любовная
183 0 0

Твоите мъжки очи ме изгарят,

чувствам се изгубена.

Ето пак съм на седемнадесет

и отново съм влюбена.

Невъзможна любов,

ти си като далечната Луна,

от всичко това се страхувам

за нищо нямам вина 

Треперя,

а в сърцето ми замръзнало,

ледът се пропуква,

твоите очи изгарящи 

карат ме отново да чувствам 

любовта.

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??