12 may 2011, 10:20

Очите ти потънаха във моята Душа... 

  Poesía » De amor
641 0 3

Очите ти потънаха във моята Душа

и полетя тя в звездните пространства!

Усмивката помилва моето сърце

 и го изкъпа в Светлина копнежна!

Ръцете ти отрониха звезди сияйни

и ги закичиха с любов по мойте дрехи.

Косите ти завихриха небесни бури

и пръснаха мислите ми - деца немирни.

Дъхът ти с нежен трепет ме погали

и възроди живота гаснещ в мене!

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??