Очите ти потънаха във моята Душа
и полетя тя в звездните пространства!
Усмивката помилва моето сърце
и го изкъпа в Светлина копнежна!
Ръцете ти отрониха звезди сияйни
и ги закичиха с любов по мойте дрехи.
Косите ти завихриха небесни бури
и пръснаха мислите ми - деца немирни.
Дъхът ти с нежен трепет ме погали
и възроди живота гаснещ в мене!
© Ангел Филипов All rights reserved.