15 ene 2016, 0:15

Ода на блаженството 

  Poesía » De humor
495 0 3

Обичам  ,леб да ручам

и с кюфтета да замезвам,

ракия да си пия и

жената да си плескам.

 

За к,во ми е акъл,

че да седна да умувам,

кат, мога тутакси

всички политици да запсувам.

 

Живото е един,

за туй гледай си го с кеф,

само требе с Вуте

да задигнем некой лев.

 

За к,во са ми приятели,

кат, не пият те ракия

и любовница за к,во мие,

кат, ни дава да я бия.

 

Не требе ми образувание,

не требат ми езици

по дискотеките кат, ода

вечерта да барам ц... (напр. цветя).

 

В живото най големото

блаженство и късмет

е в голфо с руса мацка

на седалката отпред.

 

Ивана да ти пей на радиото

„Давай газ!”

и да запсувам оня в мерцедеса

„мръсен п..........” (напр. подлизурко).

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??