23 jul 2011, 22:12

Ода за... 

  Poesía » Erótica
1156 0 5

Опияняваш ме,
прехапвам устни.
Опитвай ги безумно!
Ще видиш, че са вкусни!
Да пият те от теб желаят
и капчица да не оставят.
Да те побъркат до полуда,
докарвайки те до възбуда.
Да не престават да се движат
и целия да те оближат!

© Мирена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??