23 июл. 2011 г., 22:12

Ода за... 

  Поэзия » Эротическая
1151 0 5

Опияняваш ме,
прехапвам устни.
Опитвай ги безумно!
Ще видиш, че са вкусни!
Да пият те от теб желаят
и капчица да не оставят.
Да те побъркат до полуда,
докарвайки те до възбуда.
Да не престават да се движат
и целия да те оближат!

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??