Jul 23, 2011, 10:12 PM

Ода за... 

  Poetry » Erotic
1152 0 5

Опияняваш ме,
прехапвам устни.
Опитвай ги безумно!
Ще видиш, че са вкусни!
Да пият те от теб желаят
и капчица да не оставят.
Да те побъркат до полуда,
докарвайки те до възбуда.
Да не престават да се движат
и целия да те оближат!

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??