14 mar 2023, 9:40

Огледало 

  Poesía » Otra
666 4 11

Огледало, Огледало,

с времето изсмукваш ти

и емоции изцяло,

и телесните черти!

На промени отразител,

тих, действителен съдител -

кой ще влезе с тебе в спор?

( Сам със своя лик и взор? )

( Сам със своя лик и взор? )

кой ще влезе с тебе в спор -

тих, действителен съдител,

на промени отразител

и телесните черти,

и емоции изцяло

с времето изсмукваш ти,

Огледало, Огледало!

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Когато срещу мен е огледалото »

18 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??