14.03.2023 г., 9:40 ч.

Огледало 

  Поезия » Друга
652 4 11

Огледало, Огледало,

с времето изсмукваш ти

и емоции изцяло,

и телесните черти!

На промени отразител,

тих, действителен съдител -

кой ще влезе с тебе в спор?

( Сам със своя лик и взор? )

( Сам със своя лик и взор? )

кой ще влезе с тебе в спор -

тих, действителен съдител,

на промени отразител

и телесните черти,

и емоции изцяло

с времето изсмукваш ти,

Огледало, Огледало!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Когато срещу мен е огледалото »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??