Огледало, Огледало,
с времето изсмукваш ти
и емоции изцяло,
и телесните черти!
На промени отразител,
тих, действителен съдител -
кой ще влезе с тебе в спор?
( Сам със своя лик и взор? )
( Сам със своя лик и взор? )
кой ще влезе с тебе в спор -
тих, действителен съдител,
на промени отразител
и телесните черти,
и емоции изцяло
с времето изсмукваш ти,
Огледало, Огледало!
© Асенчо Грудев All rights reserved.
Поздрави!