13 jul 2024, 0:19

Огледало за душата 

  Poesía » Otra
152 1 0

Вече имам бели косми по брадата,

регулярно почнах да се бръсна.

Дълго търся огледало за душата,

все ми се струва, че е мръсна..

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??