13.07.2024 г., 0:19 ч.

Огледало за душата 

  Поезия » Друга
151 1 0

Вече имам бели косми по брадата,

регулярно почнах да се бръсна.

Дълго търся огледало за душата,

все ми се струва, че е мръсна..

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??